Enter your keyword

Parchet

DESCRIERE GENERALA

1997: este inventat sistemul de îmbinare „Uniclic”
Quick-Step este primul producător care oferă un sistem de îmbinare fără adeziv, integrat. Sistemul revoluţionar „Uniclic” garantează instalarea rapidă şi uşoară a podelelor laminate în orice situaţie. Sistemul Uniclic este brevetat în toată lumea.
2001: este lansată prima podea laminată cu o canelură în formă de V
Quick-Step Perspective este prima podea laminată din lume care are o canelură în formă de V între plăci atunci când acestea sunt îmbinate împreună.
2001: sunt lansate structuri care se potrivesc cu modelul natural
Quick-Step este primul producător de laminate care a reuşit să potrivească perfect structura suprafeţei (adică ceea ce simţiţi de fapt), cu modelul natural al podelelor sale laminate (adică ceea ce vedeţi).
2005: este prezentată prima podea laminată permanent antistatică
Pentru a împiedica încărcările electrostatice neplăcute la contactul cu obiecte conductoare, Quick-Step începe tratarea tuturor podelelor sale laminate cu un strat antistatic permanent.
2006: la ofertă se adaugă plinte de parchet asortate
Quick-Step prezintă plinte de parchet rezistente la impact şi la zgârieturi, care se potrivesc perfect cu culoarea şi structura suprafeţei podelei corespondente.
2006: este lansat revoluţionarul profil Incizo
Quick-Step lansează Incizo, primul profil multifuncţional care poate fi utilizat ca profil de finisare pentru patru aplicaţii.
2007: Quick-Step lansează podele laminate pentru băi
Quick-Step creează „Lagune”, o colecţie de podele laminate perfect potrivite pentru zonele umede, ca de exemplu băi.
2009: „Parchetul” Quick-Step se alătură familiei
Quick-Step îşi lărgeşte oferta prin lansarea „parchetului”. Suprafaţa acestei podele de parchet constă dintr-un strat superior de lemn solid.
2009: este lansat sistemul de îmbinare „Uniclic Multifit”
Sistemul Uniclic Multifit are la bază sistemul „Uniclic” original lansat în 1997, şi prezintă a treia metodă de montare: glisare şi îmbinare.
2013: Quick-Step îşi extinde oferta cu „Livyn”
Quick-Step lansează „Livyn”, o podea confortabilă de calitate, cu aspectul şi senzaţia naturală a lemnului şi avantajele practice ale unei podele sintetice.
DAVIS DECOR VA OFERA CELE MAI BUNE SERVICII DE CONSULTANTA SI MONTAJ